SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Städning i Stockholm
June 18th, 2015

Hyr in professionell städhjälp så får du mer tid till familj, vänner och fritidsintressen! Varför lägga hela helgen på dammsugning och damning när du istället skulle kunna lära en god bok eller njuta av en fika med vännerna. Idag är det många av oss som lever stressiga liv.

 

Det är svårt att få tiden att räcka till. Ett sätt att skapa mer tid för sig själv är att betala för hushållsnära tjänster. Fler och fler hushåll har under de senaste åren gjort det valet. En orsak är att priserna sjunkit vare RUT-avdraget.

 

Idag rådet det ganska stor konkurrens på städmarknaden. Om du vill vara säker på att få bra service till bra pris så ska du titta närmare på företaget Rent Hemma. Rent Hemma erbjuder flera olika städpaket, men även tvättning, strykning och fönsterputsning. Mer information om Rent Hemma hittar du på Renthemma.se. Om du har Facebook kan du läsa mer på www.facebook.com/renthemma.

 

Rent Hemma har sitt verksamhetsområde i Storstockholm. Det är ett företag med mångårig erfarenhet av branschen. Sedan starten har man servat mer än 1000 hushåll. Kontakta Rent Hemma om du har frågor eller vill boka städning. Du kan göra det via webbformuläret på hemsidan. Det går också bra att ringa, 08-120 509 10, eller skriva, info@renthemma.se.

 

Rent Hemma erbjuder provstädning för en billig penning. Den kostar endast 99 kronor i timmen och bokningen kan du göra direkt på hemsidan, www.renthemma.se. Hos Rent Hemma kan du välja mellan städning en gång i veckan, en gång varannan vecka, en gång var fjärde vecka och storstädning.

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa