SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Miami Beach
February 28th, 2014

Du känner säkert till Miami Beach från någon av de många TV-serier som äger rum här och har blivit oerhört populära även i Sverige. Miami Beach är beläget på en smal strandremsa som skiljer resten av Miami från Atlanten, och har cirka 90 000 invånare. Miami Beach har varit en populär semesterort i flera årtionden och besöks årligen av miljontals turister från både USA och resten av världen. Det finns därför ett mycket brett utbud av hotell i Miami Beach och det finns något i alla prisklasser, smaker och stilar.
Miami Beach är även känt för sitt vackra Art Deco-distrikt som består av hundratals hotell, bostadshus och andra byggnader som växt fram mellan 1923 och 1943. Till skillnad från resten av Miami där de flesta väljer bilen för att ta sig runt, finns det bra möjligheter att cykla i Miami Beach och om man har lust att utforska Miami Beach på egen hand kan man hyra en cykel från någon av de många cykelstationerna som är utspridda kring Miami Beach.
Drömmer man om en perfekt strandsemester kan man uppleva den i Miami Beach. Orten har ett subtropiskt klimat med varma temperaturer året runt och inbjuder till svalkande dopp i det azurblåa havet och andra aktiviteter på stranden. Skulle man vilja ha motvikt till lättjefulla dagar på stranden kan man söka sig till Ocean Drive, som är en känd gata full av varuhus, restauranger och barer. Det är här som nöjeslivet i Miami Beach är koncentrerat och nattlivet är pulserande och livligt. www.hotell-miami.se


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa