SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Kärlek som förmedlas via kaffe
June 26th, 2014

Jag minns min farfar en gång berättade för mig att en god kopp kaffe gör allt bra. Jag var 10 när han berättade för mig att jag var för ung för att förstå vad han menade. Nu, 20 år senare från den vintermorgonen, har jag börjat söka vitt och brett för att den perfekta koppen. Jag har druckit varje kopp kaffe i varje kafé för att få veta vad min farfar menade.

En dag när jag besökte mina föräldrar, hörde jag min pappa säga till min mamma, “Älskling, det är kanske den bästa koppen kaffe jag någonsin har druckit i hela mitt liv.” Jag rusade genast in i köket och bad dem att ge mig en klunk. Min mamma frågade, “Varför är du så upphetsad av mitt kaffe, har du smakat det förut?” Min far tillade, “Vi kommer aldrig att tröttna på det. Jag älskar dig, älskling. ”

I det ögonblicket, när jag ser dem dricker kaffe tillsammans, minns jag min farfar och min mormor som en fin vintermorgon. Jag inser nu vad min farfar betydde för en ”svårfångad” kopp kaffe. Det är därför jag aldrig såg farfar på ett kafé för att han föredrog den som gjorts av hans kärlek, min mormor.

Visa din kärlek och bli älskad av att ha en egen kaffebryggare hemma. Men det funkar inte med vilken skräpmaskin som helst. Besök www.kaffebryggare.info och skapa möjligheten att få en klunk av den ” bästa koppen kaffe du någonsin har druckit i ditt liv.” Läs mer här


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa