SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
”Jag tycker hela livet är som en lek, jag”.
November 20th, 2015

”Jag tycker hela livet är som en lek, jag”. Så skrev den norske dramatikern Henrik Ibsen. Leksaker har alltid varit en viktig del av människors. Tack vare arkeologiska utgrävningar vet vi att leksaker förekom även i de så kallade flodkulturerna.

Leksakerna var förstås väldigt enkla och tillverkades av lera, sten och grenar. Mycket har naturligtvis hänt sedan dess. Idag är leksaker en miljardindustri och de nya leksakerna är ofta väldigt tekniskt avancerade. Men en historisk tillbakablick visar att leksaker inte enkom är en marknadsprodukt. De har alltid varit en viktig komponent i människors liv.

Leksaker sprider glädje, men de är samtidigt redskap för inlärning. Bra leksaker hjälper dina barn att utveckla sina intellektuella och fysiska förmågor. Hos Lekexperten – på nätet hittar du oss på sidan Lekexperten.se – hittar du prisvärda leksaker för barn i alla åldrar.

Lekexperten arbetar med ledande varumärken som Angry Bird, Brio, Disney Pixar Cars, Disney prinsessor, FurReal friends, Hello Kitty, Hotwheels, Kettler, Kärnan, Lego och Stiga. Leksaker ger en bra start i livet. Ta hjälp av Lekexperten!

Vill du veta mer om Lekexpertens varor? Har du frågor om hur man lägger in en beställning? Tveka i så fall inte att höra av dig! Lekexpertens medarbetare finns tillgängliga alla vardagar mellan klockan 09:00 och 16:00. Telefonnumret är 026-18 24 27 och e-postadressen info@lekexperten.se.

Hos Lekexperten är det snabba ryck som gäller. Beställ innan klockan 13:00 (gäller vardagar) så skickas dina varor samma dag. Under normala omständigheter tar leveransen 1-2 dagar. På Lekexperten.se kan du läsa mer om leveransvillkor. Hos Lekexperten hittar du fantastiska leksaker för alla åldrar! Besök oss på Lekexperten.se!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa