SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Herbalife i Sverige
December 31st, 2013

I vår e-butik, http://ner-i-vikt.se som finns i både finsk och svensk version, erbjuder vi ett vitt sortiment av hälsoprodukter. Grunden till bättre viktkontroll, ett friskare liv och ökat välbefinnande ligger i en bra kombination av näringsriktig kost, motion och vila. Med Herbalifes måltidersättningar kan enkelt minska ditt kaloriintag samtidigt som du får ett varierat och balanserat intag av alla de ämnen kroppen behöver för att må bra. Besök www.painon-hallinta.com idag och läs mer om hur du kan hitta vägen till sundare vanor och ett friskare liv.

Förutom ett flertal måltidsersättningar och kosttillskott erbjuder vi på www.painonhallinta.com även läckra mellanmål och snacks. Sötsuget är ett problem för många som försöker gå ner i vikt. Kroppen har helt enkelt vant sig vid något gott till kaffepausen. Istället för wienerbröd, glass eller godis kan du välja nyttiga alternativ. Rostade sojabönor, till exempel, är ett perfekt mellanmål för den som har en stressig dag på jobbet. En portionspåse lättsaltade sojabönor innehåller 9 gram protein och samtidigt endast 113 kcal. Ett wienerbröd innehåller över 500 kcal per 100 gram.

Ett annat bra mellanmål är Herbalifes proteinsnacks, som innehåller cirka 140 kcal och nära 10 gram mjölkprotein, som hjälper dig bygga muskelmassa och öka ämnesomsättningen. Du beställer dessa i kartongen om 14 bars. Herbalife läckra proteinsnacks innehåller viktiga vitaminerna B1 och B2 och finns i smakerna vanilj, choklad och jordnöt.

Har du några frågor kring www.bra-vekt.no eller vårt sortiment? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, som du enklast når via e-post, info@painon-hallinta.com eller info@sundochpigg.se.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa