SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Doften av nybryggt kaffe gör att kvinnor lustar efter män
July 1st, 2014

Ny forskning visar att kvinnor anser att doften av färskt kaffe är attraktiv och att det gör män mer önskvärda när de förenas med denna doft.

Lukt kan, i princip, framkalla en massa reaktioner: locka tillbaka ett speciellt minne förknippat med doften, man uppfattar människor annorlunda beroende på doft och ibland reagerar vi med speciella känslor när vi känner vissa dofter.

DeLonghis studie bestod av kvinnliga försökspersoner, som fick sin upphetsningsnivå testad när de tittade på bilder av män, samtidigt som de luktade på olika dofter. Man fick reda på att lukten av aftershave bedöms som den mest attraktiva doften för kvinnor, följt av färskt kaffe, rena sängkläder och snabbkaffe.

28% av männen uppfattades som attraktiva av kvinnorna endast när de var förknippade med doften av kaffe. Ett annat resultat från denna studie är, enligt Dr David Lewis – forskningsdirektör vid Mindlab International – “att det visar att lukt kan påverka vår visuella perception – männen verkar mer eller mindre attraktiva eller intelligenta beroende på vad kvinnorna får lukta på när de ser dem.”

För män, kan detta vara din chans att hitta en tjej som är rätt för dig – inte något som vilket kaffe som helst skulle göra, det bör vara färskt kaffe.

Skär ner på kostnader och sluta försök spara ihop till en bil eller fina kläder för att imponera på en tjej; köp en espressomaskin och bjuda hem någon. Kolla in de bästa espressomaskinerna här på www.espressomaskin.eu

 


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa