SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Den som tar in mer kalorier än vad kroppen hinner förbränna går upp i vikt.
January 6th, 2014

Den som tar in mer kalorier än vad kroppen hinner förbränna går upp i vikt. Stillasittande arbeten och osunda matvanor har medfört att denna balans rubbats. Konsekvensen är att en stor andel människor idag kämpar med övervikt och fetma. Överflödiga kilon är jobbiga att bära på och innebär ökad påfrestning på leder. Men övervikt skapar betydligt större problem än så. Idag finns omfattande medicinsk forskning som belägger sambanden mellan övervikt och en rad allvarliga hälsoproblem, fysiska och psykiska. Bland annat ökar risken att drabbas av diabetes typ 2, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. För att kunna gå ner i vikt krävs att du skaffar dig bättre kontroll över ditt kaloriintag samtidigt som du lägger in mer fysisk aktivitet i din vardag (exempelvis genom promenader, trädgårdsarbete och snöskottning).

Herbalife var tidigt ute och varnade för hälsoriskerna med övervikt. I över trettio år har Herbalife arbetat för att hjälpa människor hitta vägen till ett friskare och rikare liv. Miljontals människor världen över har idag dragit nytta av Herbalifes revolutionerande metod. Gör det du också! I e-butiken http://good-weight-loss.co.uk hittar du ett stort sortiment av Herbalifes måltidsersättningar, kosttillskott och näringsriktiga mellanmål. Vi har alltid prisvärda erbjudanden.

Herbalifes produkter genomgår rigorösa kliniska tester. För effektiv viktkontroll, byt ut en eller två av dina huvudmål varje dag mot en Herbalife måltidsersättning. Proteindrinken Formula 1 innehåller endast 217 kcal och är en fullgod ersättning till frukost, lunch eller middag. Just nu finns den i sju olika smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. Läs mer om Herbalife produkter på www.herba-minceur.fr!


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa