SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Den som lånar smart kan tjäna mycket pengar!
May 21st, 2013

Den som lånar smart kan tjäna mycket pengar! På Norrbanken.se hjälper vi dig att hitta det bästa lånet. Nu behöver du inte spendera timtal i telefon med alla de olika bankerna för att förhandla om räntor och villkor. Vi på Norrbanken gör det åt dig!

Allt du behöver göra är att fylla i en låneansökan på Norrbanken.se. För personlig rådgivning kan även kontakta våra duktiga medarbetare på telefonnummer 0770-455 903. Vi finns tillgängliga för dig dygnet runt. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Norrbanken erbjuder bland annat privatlån, billån och bolån. Det enda som krävs är att du är myndig, det vill säga har fyllt 18 år, samt har en fast adress i Sverige. Du ska även tjäna minst 8333 kronor per månad, genom tjänst eller pension, samt sakna skuldkonto.

När du skickat in din låneansökan görs en vanlig kreditprövning. Hos oss på Norrbanken är låneförfarandet enkelt och snabbt. Fyll i vårt webformulär och skicka in. Det är faktiskt allt du behöver göra! Om du uppfyller de grundläggande lånekriterierna kommer du inom en snar framtid ha tillgång till pengarna.

Vi på Norrbanken månar om din trygghet som kund. Gå in på vår hemsida och beställ mer information om tryggt låneskydd. Det är en frivillig försäkring och ett bra alternativ för dig med begränsade marginaler. I det fall du tvingas sjukskriva dig på heltid eller förlorar ditt arbete täcker låneskyddet dina kostnader för lånet.

Gör vad många låntagare redan har gjort—låna via Norrbanken! Du kommer inte att ångra dig. Besök oss på Norrbanken.se eller ring 0770-455 903.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa