SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Canada Goose-jackan är den mest populära vinterjackan
February 14th, 2014

Under vintern tvingas vi nordbor att bära vinterjackor för att skydda oss mot det kalla vädret. Och det är tydligt att många av oss väljer samma varumärke, med den runda logon på jackans ärm eller framsida. Är man bara på besök i Sverige, kan man kanske tro att dessa jackor hör till landets uniform. 😉

Dessa högkvalitativa jackor med sin ikoniska logo kommer från det välkända märket Canada Goose. Företaget har tillverkat funktionella och moderiktiga vinterjackor sedan 1964 och är fortfarande det ledande varumärket när det gäller jackor för den kalla årstiden.

Jackorna kostar lite mer, men är trots det mycket populära. Varför? Eftersom många har insett att kvalitet vara längst, och att detta helt enkelt är den varmaste vinterjackan. Den är inte bara populär i Sverige, utan även i andra delar av världen där man har vinterklimat.

Canada Goose har skapat en speciell blandning av dun och tygmaterial för att göra sina jackor så varma som möjligt. Och även många kända personer använder och prisar detta märke. För vem vill frysa på vintern, när man kan hålla värmen med en snygg vinterjacka?

Besök www.canadagoosejacka.se för att köpa äkta Canada Goose-jackor i Sverige.


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa