SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Bygga balkonger
April 23rd, 2013

En balkong är en investering för framtiden. Funktionell och smakfullt utformad kan den avsevärt förhöja värdet på din fastighet. Fästeb Bygg AB är ett företag med lång erfarenhet i branschen. Vi erbjuder stor valfrihet åt kunden och skräddarsydda lösningar. Läs mer om vår verksamhet på fasteb.se.

Fästeb etablerades 1991 och är idag en ledande konstruktör av balkonger. Om du söker erfarenhet och kunnande så ska du titta närmare på vad vi åstadkommit. Gå in på www.fasteb.se och läs mer om våra uppdrag. Under ”Galleri”, som du hittar i den övre menyraden, hittar du bilder från några av de tusentals balkonger vi utformat och monterat under åren.

Funderar du och din bostadsrättsförening på att bygga balkonger? Hör då av dig till oss på Fästeb så gör vi en kostnadsfri platsbesiktning. Den offert vi tar fram är även den utan kostnad. Du når oss på telefonnummer 08-744 00 07 under vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Endast under veckorna 28-31 är kontaktmöjligheterna något begränsade, på grund av semester.

Du kan även anmäla ditt intresse direkt på vår hemsida. Gå till www.fasteb.se/kontakt/ och fyll i webformuläret så hör vi av oss och bokar in en tid. Fästeb tar ett helhetsperspektiv. Vi guidar våra kunder genom hela den snåriga processen från vision till färdigmonterad balkong.

Det vanliga är att vi tar fram handlingar för bygglov, men vi har även vid flera tillfäller arbetat tillsammans med en konsult eller arkitekt som utsetts av bostadsrättsföreningen. Huvudsaken är att kunden får vad den önskar. Att bygga balkong är en investering. För en trygg partner, väl Fästeb Bygg AB! http://www.fasteb.se


Comments are closed

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa